CLICK CLICK!

Wednesday, September 12, 2012

DARI MANA ASALNYA ACAI BERRY??


Hayat Acai Berry.

Acai berry berasal dari pohon palma Acai. Pokok Acai tumbuh merata antara 6 hingga 24 meter tinggi dengan cabang yang mengandungi 700-900 buah. Acai ini berkembang di Hutan Amazon terletak di Brazil yang telah lama disebut sebagai "paru-paru dunia," dan sekarang manfaat Acai berry membawa kualiti hidup yang baru bagi mereka yang menggunakannya.

Menggunakan Acai Berry Acai berry
adalah "superfruit" kerana ia mengandungi 10 kali antioksidan dalam anggur dan dua kali antioksidan dalam buah delima dan blueberry.
Antioksidan ini melambatkan proses penuaan dari dalam ke luar. Mereka adalah sumber yang sangat baik dari omega-3, omega-6 dan omega-9 asid lemak diperlukan untuk jantung dan kesihatan mental. Antioksidan juga memerangi dan mencegah berbagai penyakit seperti kanser, dan asam lemak omega membantu penyerapan vitamin lain. Manfaat Acai berry juga telah diperluas untuk perbaikan penglihatan malam hari kerana kandungan vitamin A tinggi. Orang yang telah menggunakan Acai sebagai makanan sehari-hari mereka lebih banyak tenaga dan sistem kekebalan tubuh lebih kuat. Ianya juga dapat menurunkan tekanan darah, menurunkan kolesterol , menurunkan berat badan dan peningkatan fungsi kognitif.

Kini Semua orang mampu untuk merasa khasiat acai berry yang terkenal dengan kehebatannya.Harga Murah dan berpatutan

HARGA:
SEMENANJUNG : RM 39.00
SABAH & SARAWAK : RM 44.00

Hubungi 012-3218140 untuk mencubanya Sekarang!!

No comments:

Post a Comment